Hakkımızda

Merkez olarak uzman kadrosuyla çalışmalarını yürüten Naisa Psikoloji Bilişsel Davranışçı Yaklaşım (CBT) temel ilke ve kavramlarına göre; çocuk, ergen, yetişkin, çift ve aile alanlarında uygulanmaktadır. Naisa Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi; Psikoterapi, Çift-Evlilik Terapisi, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Çocuk Danışmanlığı, Okul Danışmanlığı, TEOG, YGS-LYS Danışmanlığı, Koçluk , Eğitim-Seminer çalışmaları ve kurumsal danışmanlık konularında hizmet sunmaktadır.

Öğretmen, rehber öğretmen ve meslektaşlar için hizmetiçi eğitimler, kurumlara yönelik olarak ise çeşitli konularda seminerler düzenlemektedir.

Aynı zamanda çocuklara ve ailelere  yönelik  atölye ve grup çalışmaları düzenlenmekte, ebeveynlere yönelik seminerler yapılmaktadır.

Şeffaf, etik sınırlara duyarlı, profesyonel olduğu kadar dinamik olan Naisa Psikoloji ekibi alanlarında uzman, doktorlar, psikolog ve psikolojik danışmanlar oluşturmaktadır.

Uzman kadromuz ve klinik deneyimimizle, 2014 yılından bu yana danışanlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Misyon/Vizyon

Temel Hedefimiz, her yaş grubundaki birey, çift, aile ve kurumlarda oluşan sorun ve çatışmaların çözümüne yönelik  hizmetler sunmak ve daha gelişmiş, mutlu bireylerden oluşan bir toplumun yaratılmasına katkı sağlamaktır.
Naisa Psikolojik Danışmanlık danışanın ihtiyacına uygun terapi yöntemine yönlendirilebilmesi için fırsat yaratmaktadır

İş Etiği ve Gizlilik

Psikolojik danışmadaki etik kurallardan biri de gizlilik ilkesidir. Hatta psikolojik danışmanın en önemli hususu gizliliği korumaktır.

Etik standartlardan Psikolojik Danışma ile ilgili olanları sizinle paylaşarak bu duruma ne derece önem verildiğini sizinle paylaşmak istiyoruz :

Madde 2 : Psikolog,danışma ilişkisini ve bu ilişki yoluyla danışan hakkında edindiği bilgiyi gizli tutmalıdır.

Madde 3 :  Psikolog, görüşme notları,test sonuçları, vb. dokümanları sadece psikolojik danışma, araştırma ve danışman yetiştirme amacı ile kullanılabilecek mesleki veriler olarak görmeli, bunların kullanılmasında danışan ya da danışanların kimliklerinin gizli tutulması ilkesine titizlikle uyulmalıdır.

Madde 7 : Psikolog, danışma ilişkisi esnasında görevli bulunduğu kurumun sorumluluk taşıdığı diğer kişileri için zararlı olabilecek bir durumdan haberdar olursa, danışanın kişiliğini açığa vurmaksızın durumu sorumlu otoriteye rapor etmelidir.

Madde 8 : Ya Psikolog kendisi ya da başkaları için açık ve yakın bir tehlikenin söz konusu olduğu  hallerde, Psikolog durumu sorumlu otoriteye bildirmeli ve durumun gerektirdiği acil önlemleri almalıdır.

Gizlilik ilkesinin psikolojik danışma hizmetlerinde en önemli ilkelerden bir tanesidir. 

 

Türk Psikoloklar Derneği Etik Yönetmeliği için tıklayınız

Ekibimiz

Bizim için ne dediler?